Składniki:

  • Makaron bezglutenowy,
  • 3 ząbki czosnku, 
  • cebula,
  • 500 g pieczarek,
  • szpinak (mrożony lub świeży)
  • śmietanka kokosowa Coco Cuisine, 
  • sól, pieprz.

Sposób przygotowania:

  1. Nastawić wodę na makaron. 
  2. Cebulę i czosnek obrać, pokroić i dodać na rozgrzaną patelnię. 
  3. Następnie dodać obrane i pokrojone pieczarki i lekko je posolić. 
  4. Gdy pieczarki już będą prawie gotowe dodać szpinak. 
  5. Makaron wsypać do gotującej się wody i gotować aż będzie miękki. 
  6. Następnie na patelnię wlać śmietankę Coco Cuisine i chwilkę pogotować. Doprawić solą i pieprzem do smaku. 
  7. Ugotowany makaron dodać do sosu na patelnię i gotowe!

Smacznego!